EETHUYS DE LIND

EETHUYS DE LIND Heerlijke gerechten

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 207 beoordelingen
6 apr 2020 om 22:08 De bezorging duurde een uur, maar dat geeft niet persé. Wij begrijpen de drukte. Wat minder was, was het eten. De saus zat op de friet, maar het was veel te veel. De friet was helemaal ondergedompeld en slap. Tevens was het eten ook koud. Erg jammer!
5 apr 2020 om 8:55 De halve haan was kurkdroog en meer bot en pees dan haan. Toch jammer, je verwacht meer van het duurste "halve haan menu" van alle friettenten in Oisterwijk.
1 apr 2020 om 20:33 Heerlijk gegeten!
1 apr 2020 om 14:06 Super snel en lekker!
20 feb 2020 om 6:45 was zeer goed!!
15 feb 2020 om 20:24 Lange bezorgtijd. Eten was prima.
11 feb 2020 om 0:01 Zoveelste keer dat het eten niet klopt dat ik een slechte review schrijf. Vandaag een salade zonder dressing. Vorige keer verkeerde snack, andere keer saus apart terwijl ik er over had gevraagd. Erg jammer!
8 feb 2020 om 9:31 We moesten bellen want nu een uur nog niets bekend en niets ontvangen. De bestelling en betaling as niet binnen gekomen!
4 feb 2020 om 22:56 Koude friet en oude friet
3 feb 2020 om 20:03 Top!
2 feb 2020 om 1:42 Ik vindt het belachelijk dat ik hier zoveel bezorgkosten voor moet betalen terwijl het overal gratis is .